Friday, December 04, 2009

Ce cauta lumea pe aici

Doamnelor si domnilor,

Suntem in masura sa va prezentam in acest moment statisticile relevante privind interesul vizitatorilor acestui blog. Cu alte cuvinte, ce cauta ei de ajung aici. Clasamentul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de vizitatori, adica toti, in perioada 3 noiembrie - 3 decembrie, de catre prietenul Google Analytics, si arata in felul urmator.

Pe locul 1 se afla, ca intotdeauna, "invataturile lui neagoe basarab catre fiul sau teodosie". Pe mine intotdeauna m-a uimit aceasta clasificare/cautare, avand in vedere ca toate materialele scrise si postate aici sunt intitulate mai mult sau mai putin "Invataturile fiului sau Teodosie" si atat. Ma depaseste, nu-mi aduc aminte sa fi pomenit nicaieri de Neagoe Basarab (na, ca acum am facut-o si nu mai scap :) ).

...Care e pe locul 2. Neagoe Basarab, adica. Ma astia de-l cautati la mine pe blog, sunteti fericiti, gata? Ati gasit nirvana?

Pe locul 3 se afla o carte draga mie, "Voievozi fara morminte", datorita citatului din Petru Zugravul.

Si pe un onorabil loc 4, in extrema apropiere a podiumului, se afla "cacare imprastiata".
Presupun ca sarmanii suferinzi cautau, daca nu remedii pe baza de iaurt, cel putin o solutie onorabila acestei probleme. Din pacate nu sunt in masura sa v-o ofer dar va pot garanta ca nu iaurtul e cel care va scoate din impas.

Pe locul 5 se afla memorabila fraza "cand tranzitul intestinal e foarte rapid". Pai da, cand tranzitul intestinal e foarte rapid ajungi la cautarea de pe locul 4. Scurt si la obiect.

6. Ce vedem in Lisabona. Asta incerc sa va povestesc intr-o serie care s-a poticnit nitel insa o sa-si dea drumul cat de curand.

7. Cele doua blocuri mari din Lisabona. Cautatorule, daca afli care-s alea, sa-mi spui si mie. Eu am fost in Lisabona si nu le-am vazut.

8. Congestionati. E vorba de vreun remediu, vreo dorinta sau vreo asociatie gen "congestionatii anonimi"?

9. Cum agat gagici pe net. Straduieste-te, poate merge.

10. De vazut in Lisabona. Vezi punctul 6.

Acestea au fost preferintele electoratului. Preferintele mele sunt, categoric, locul 4 si locul 5. Am zis.

No comments: