Tuesday, August 18, 2009

Acest Google minunat si aplicatiile lui zburatoare

...Dupa ce, cu ceva vreme in urma va delectam cu simtul lingvistic de-a dreptul nativ al prietenului gogule punct com, iata ca acuma gogule strikes again, ca sa zic asa.

De ceva vreme sunt abonat - inutil, dealtfel, ca mai toti - la AdSense, un serviciu care cica iti infige anunturi in site pe baza "directiei" generale pe care o ia conextul prostiilor pe care le scrii in paginile tale. Ultimele mele doua posturi inainte de asta sunt cel cu manualele tehnice scrise de chinezi in limba engleza si cel despre rapiditatea lui Windows-Vista-cel-iute-ca-gandul. Ei bine, ce a inteles serviciul asta de la Google sa bage intre ele? Ce vedeti mai jos:

===============
Vrei sa agati gagici?
Te invat sa abordezi orice femeie si sa-i obtii numarul de telefon.
www.juan.ro
Marirea Penisului 4-6 cm
Tratament natural puternic si sigur Preturi accesibile,cadouri,reduceri
www.vimaxpills.ro
Marirea Sanilor Natural
Procurves cele mai bune tablete pentru cresterea naturala a sanilor
www.procurvesplus.ro
Tipizate personalizate
Tipizate comune sau personalizate Livrare rapida in toata tara!
http://www.tipografiareal.ro/
===============

Buuun... Deci sa inteleg ca daca scrii pe net despre manuale tehnice si sisteme de operare, Google intelege ca esti d-ala de n-a vazut femeie in viata lui decat in Photoshop sau in jpeg-uri furate de pe diverse retele P2P.

Pana aici pot sa inteleg - deh, americanii evident tributari propriului lor sindrom American Pie.

Dupa care, ca o consecinta fireasca, ce si-ar dori sa citeasca unul care are nevoie sa invete de pe net cum se agata gagicile? Evident, ati ghicit, cum sa-si mareasca, ma-ntelegi, mataranga. Castravetele. Gogul. Stromeleagul. Si tot asa.

Io ma-ntreb despre ce cadouri e vorba. Oare le face cadou un centimetru doi in plus astora de citesc? Nu, nu stiu, eu de obicei nu accesez linkuri d-astea.

Firescul capata o nuanta de "level 2", ''pour les connaiseurs" (pentru ingineri) cu "Marirea Sanilor Natural". Da, adica mi se parea evident ca dupa un link cu marirea penisului sa vina unul cu marirea sanilor. Poate pentru ca targetul e acelasi? Freakin'. Pot s-o inteleg si p-asta, la urma urmei umbla zvonurile mai nou pe net cum ca d-alde Lady Gaga (cine dreq o fi si asta) e hermafrodit(a). De ce n-ar vrea, la urma urmei, si un hermafrodit sa-si mareasca penisul si sa-si mareasca si sanii? A?
Si pentru ca toate astea trebuiau sa poarte un nume, li s-a zis "procurvesplus.ro". Nici macar eu nu puteam sa gasesc un nume de domeniu mai bun.
Marirea sanilor. Procurves Plus.
Amin.

Si dupa ce cugetai io adanc la meandrele internetului care au dat navala la mine-n blog, chintesenta acestei grupari de linkuri relevante pentru context si pentru ele insele ca grup vine, ca vinul cel bun, la urma.

Da, stimati domni si doamne, ati vazut bine urechilor si ati auzit bine ochilor. *drum roll*. Tipizate personalizate, manca-v-as.

Incep sa cred ca zicala cu Mioara Mantale si prefectura (extrem de buna la vremea ei - zicala, Mioara, nu prefectura) se intoarce.

La tăț n'i greu.

2 comments:

Cora said...

The way AdSense works is a little more complicated than that, and to understand its functionality you would really have to match it with what happens in AdWords and the targeting that advertisers set for being displayed on Google's content network. Google has not only an algorithm for mining the content of a page, but also algorithms that enable textual ads' placements on pages.
I agree, sometimes their automatized decision systems are really poor, especially when it comes to expanded broad matches (and this mismatches happen on SERPs as much as they do on the content network), but is partly the advertisers' fault as well based on how they set up their AdWords campaigns.
Just a thought...

yesterdayman said...

Multumesc, Cora.
Ce te faceai daca nu stiam engleza? :)
In alta ordine de idei, asteptam cu multa nerabdare raspunsul asta, pentru ca din momentul in care am publicat articolul stiam ca va veni. Stiu toate cele pe care mi le-ai spus tu. Dar tocmai asta era ideea articolului: glumim pe seama posibilitatilor tehnice ale masinilor.
Nu va mai luati asa de in serios.