Thursday, April 19, 2007

Prietena mea Vasile

Am asistat ieri seara, in prime time, la un eveniment cultural de extrem de mare efect; poate ca unii dintre voi ati fost, de asemenea, martorii acestuia si as vrea sa cred ca ati ramas la fel de socati ca mine. Socati nu pentru ca vi se pare neverosimil, ci pentru ca o asemenea emisiune/intamplare/situatie poate face deliciul unui public si chiar poate tine oameni in fata televizorului.
Nici acum nu stiu prea bine ce sa spun, simt ca mi-au cam pierit cuvintele.
E vorba despre emisiunea "Din dragoste" de marti seara. Care ne-a prezentat-o - ghici - pe ea, amorezata, care a venit sa-i dea mesaj de dragoste lui.

Si pentru ca nu ma simt in stare sa evidentiez in mod corespunzator aspectele cu adevarat valoroase ale acestei emisiuni, ma voi margini sa fac doar un rezumat.

El: Stefan
Ea: Vasile

Ca telespectator, nu bag deloc mana-n foc ca femeia Vasile era/a fost/este femeie. Arata indeajuns de indoielnic sa fi putut fi si femeie si barbat. Si consecutiv dar si in acelasi timp.

Mircea Radu: Da' ce meserie are ea?
El: Are cinci-opt capre si canta pe la nunti.

Mircea Radu: Da' tu pe el de ce il iubesti? Ce are el special de l-ai ales tocmai pe el? Ca banuiesc ca nu e singurul barbat cu care ai fost.
Ea: Pai daca e sa le dau mesaj la toti aia cu care am fost ar trebui sa faci emisiunea numai cu mine vreo sase ani de acu inainte.
Mircea Radu: Si atunci? De ce ii dai tocmai lui mesaj de dragoste?
Ea: Pentru ca trebuie sa scoata 300 de milioane de la banca.

Intre noi fie vorba, am priceput rostul acestei editii a emisiunii abia spre sfarsit - ea a venit sa-i dea lui mesaj de dragoste pentru ca el nehotaratul nu a mai vrut sa scoata aia 300 de milioane din banca pentru ca nu-i mai trebuiau, cica. Drept pentru care mesajul de dragoste a sunat asa:

Ea: Daca faci ce ai promis raman cu tine, daca nu ma duc cu Aurica.

Mircea Radu ajunge cu mesajul la el, la care el reactioneaza asa:

El: A fost in Italia la o cumnata de-a ei si si-a schimbat sexu si aia a vrut sa o dea la un peste si ea n-a mai vrut si a venit inapoi in Romania, da a ramas cu sexu asa.

Mircea Radu se inapoiaza cu reactia lui in studio, la ea.

Ea: Pai e mai pampalau, ti-am zis ca intra in alimentara si zice ca e in aprozar.

Ea il striga, prostu de el apare. El n-are aia 300 de milioane, deci ea ramane cu Aurica. El da sa o imbratiseze, ea nu ca-mi strici machiaju. Da' daca ai bani pe tine ramai si tu noaptea asta in Bucuresti ca sa nu pierdem ocazia.


Eeeee... cam asta a fost... Acu' stau si ma gandesc, le-am vazut oare pe toate?
Sau cumva, intr-o editie nu foarte departe, vom vedea un hermafrodit venit sa-si dea mesaj lui insusi intrucat s-a parasit el pe el (sau ea pe ea, sau...) pentru ca nu se mai suporta sa traiasca cu propriul lui eu? Dupa care se striga singur, iese, da o tura de platou si intra inapoi?

No comments: