Thursday, November 02, 2006

Se arata vremuri interesante

Deci victorie!
Doar doua subiecte si jumatate, scurte: cei mai buni prieteni ai omului, Adriana si Silviu, si, de ce nu, meciul de aseara dintre Steaua si Real Madrid.

Un lucru pe care l-am intrezarit cu ceva vreme in urma a devenit periodic ca anotimpurile (apropo, oare n-o fi vreo legatura?): Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana divorteaza! Adevarul e ca in ultima vreme peisajul televiziunilor devenise cam plat, intre Zavoranu si politica. Cu Bahmuteanu si Prigoana ai intotdeauna o savoare in a descoperi meandrele concretului (aproape ca le simti la pipait), si astept aproape salivand aparitiile fiecaruia dintre ei pe cate un post de televiziune.
Dupa cum spunea Radio Guerilla azi dimineata, a plecat in furou da' si-a luat si poseta. Da' catzelu' saracu', pe ala cui l-a lasat? Mai ca-ti vine sa faci pariuri pe modul in care data viitoare Silviu Prigoana o va da afara pe Adriana: cu sau fara haine, cu sau fara accesorii, cu sau fara caine, cu sau fara masina, alergata cu pliciu' sau nu. Facem pariu?

De remarcat, in alta ordine de idei, pasiunea aproape bolnavicioasa a Adrianei Bahmuteanu pentru "cocosel", dupa cum se arata privirilor noastre de-a dreptul basedowiene (la auzul stirii) in Cronica Carcotasilor de aseara. E drept, de ce sa fim rautaciosi, doar cinste cocoselului am si ajuns sa auzim de Adriana Bahmuteanu, fiindca altfel nici habar n-am fi avut noi cine e aia. Pentru cei mai tineri, intrebati-va parintii de primarii bucurestiului.

Si nu in ultimul rand, meciul, doamnelor si domnilor. Intrebarea care-mi staruie in minte de aseara e "de fapt, de ce ne-am dus noi la Madrid?"
Daca faceati parte dintre cei idealisti care sperau ca Steaua va invinge, pacat. Daca va gandeati ca dupa a o fura cu 4 - 1 nu poate fi nimic mai rau,... ei bine, iata ca noi ne straduim.

Hai noroc (si la mai multe?)

No comments: