Friday, July 17, 2009

Tranzitul intestinal al bashinii...

...este, iata, prezentat la televizor in ceea ce putem identifica drept una din reclamele discriminatorii pe criterii de sex: Activia "de baut" (ca si cum ar mai exista si Activia de altceva). Iaurt care contine vestitul ferment ce si-a schimbat numele in urma casatoriei, din Bifidus Essensis in Bifidus ActiRegularis.
...Si cum va spuneam, ma uit zilele trecute din greseala la reclame si vad aceeasi tipa descheindu-se la nasturele pantalonilor si plangandu-i-se prietenei ca, vezi Doamne, "tranzitul este lent". Ma manca-v-as, voi folositi expresii d-astea acasa?! Unde au invatat astia sa vorbeasca romaneste?
Enfin, reclama e mai veche insa acum are adaugata o bomboana, si anume ilustratia animata a ce face Activia in matzele stimabilei doamne dupa ce e ingurgitat. Recte coboara pe matz si impinge, careva's'zica, bashina figurand sub forma de norisor alb, spre unde? Ia ghiciti.
[LATER EDIT: Va inchipuiti ce fericita pleaca respectiva doamna, dup-aia, la cumparaturi. Si ce fericiti vor fi ceilalti care au avut nefericita idee sa plece tot la cumparaturi odata cu ea.]
Io de cand eram mic stiam ca daca mananc iaurt (si pe vremea aia nu era decat un singur fel, in borcanel de sticla cu capac de staniol) rezolv orice fel de problema as fi avut de asemenea natura. Pentru ca iaurtul prin natura lui are in compozitie bacterii si fermenti care asta fac, fermenteaza.
In ziua de azi, odata cu the freedom of choice, s-a complicat rau treaba. Numai daca esti femeie si numai daca bei Activia de baut o sa ai un tranzit rapid prin matze, asa de rapid ca nici nu o sa apuci sa digeri mancarea.
Bag seama ca noi barbatzii suntem condamnatzi la constipatzie.
Pana data viitoare, va urez cacare imprastiata, doamnelor. Aleluia.

2 comments:

sictireanu said...

Pai si ce-ai fi vrut sa zica femeia: Fah, sunt plina de bashini, nu pot mere la piata? :D

yesterdayman said...

a, da' de unde! Eu stiu ca se petrece exact invers... adica fah, am nishte bashini in mine... ia hai sa dam o tura prin mol!